Låt dina bartenderkunskaper ta dig till nästa nivå! 

Låt dina bartenderkunskaper ta dig till nästa nivå! 

Oavsett om du är en erfaren bartender eller helt ny i branschen är det viktigt att ha rätt verktyg för att göra ett bra jobb. Med hjälp av ett sådant urval av shakers, silar, drinkmixar och smaksättare kan du se till att du har exakt det du behöver för jobbet. Så låt oss ta en titt på vad som finns tillgängligt för bartendrar idag! 

Shakers & silar

Enbart genom att ha rätt blandningsutrustning kan även en nybörjare göra drinkar som ett proffs. Shakers och silar är två utmärkta verktyg som alla bartendrar borde ha. Genom att använda en shaker kan man skaka olika ingredienser tillsammans och kyla dem ordentligt. Silar, å andra sidan, hjälper till att filtrera ut eventuella bitar från drinken som inte borde finnas där innan den serveras. Beroende på vilken typ av dryck som skall serveras bör bartender välja rätt sortiment av shakers och silar för att uppnå bästa resultatet. 

Blandningsprodukter 

Blandningsprodukter som drinkmixar och smaksattor är ytterligare två essentiella ingredienser för att kunna skapa de perfekta dryckerna. Drinkmixar är perfekta för att blanda olika typer av alkoholhaltiga drycker med fruktjuice, saft eller läsk – bland annat – för att skapa unika cocktails med mottagarens personliga smakpreferenser i åtanke. Smaksattor ger dryckerna extra dimensioner med olika smaker och aromer som definitivt kommer imponera på gästerna!  

Oavsett din nuvarande kunskapsnivå när det gäller bartenderutrustning och bartillbehör har vi de produkter du behöver för att trimmma din arbetsplats för maximal effektivitet. Med rikliga möjligheter till mixning, skakning och blanda kan du se till att alla dina drycker levereras med den stil och finesse som din bar uppfattas med! Gå loss och utrusta dig själv med den senaste bartillbehöret idag!