Finns det en behaglig diet?

Finns det en behaglig diet?

Sommaren nalkas och du kanske vill gå ner lite i vikt. Det finns en hel del intensiva och radikala dieter på marknaden men om du letar efter något mindre drastiskt som dessutom är gott och enkelt så kolla på märket Slanka. De gör svensktillverkade produkter som passar alla olika typer av dieter.  

Så vilka olika typer av produkter erbjuder dem? 

Shakes: Ett utmärkt sätt att få sin dagliga dos av protein utan kalorier. Med smaker som finns tillgängliga för alla tänkbara smaklökar är de också ett enkelt alternativ när du behöver något snabbt eller vill ha mer än bara vatten!  

Soppa: Matiga soppor som gör dig mätt. Blanda endast med kokande vatten, supersmidigt att ta med sig som lunch till jobbet. 

Pudding: Är du sugen på dessert? Chokladälskare kan njuta av en rik och krämig chokladpudding som är rik på protein och endast innehåller 170 kalorier! Det perfekta mellanmålet eller efterrätten. 

Måltids-bars: En mängd olika klassiska bars. Dessa välsmakande och näringsrika godbitar håller dig mätt i flera timmar. De är också rika på vitaminer, mineraler och protein. Perfekt snack när du är på språng. 

En hälsosam diet ska såklart innehålla bra och näringsrik mat också men dessa produkter är säkra att ersätta vissa måltider med. På greatdeal.nu kan du hitta slankas sortiment av dietprodukter.