Vilket träningsprogram är rätt för dig?

Vilket träningsprogram är rätt för dig?

När det gäller att komma i form finns det många olika träningsprogram att välja mellan. Om du vill börja träna men inte vill lämna ditt eget hem kan ett online-träningsprogram vara den perfekta lösningen för dig. Med så många olika alternativ kan det dock vara svårt att bestämma sig för vilket som är rätt för dig. De du ska tänka på är:

Vad är ditt mål?

Vad är din utgångspunkt?

Hur många h/v kan du lägga ner på träningen?

Vilken budget har du?

Har du tillgång till några redskap?

Du ska välja ett program som passar dig, ditt liv och dina mål och förutsättningar. Det ska inte vara för svårt för då kommer du förmodligen inte att genomför hela programmet. Det viktiga är att det är kul och blir gjort. Att börja träna handlar om att skapa hälsosamma rutiner och det händer inte om du lider vid varje tillfälle. Det är en fördel med att ta ett träningsprogram online, du kan göra ditt pass när du vill och var du vill. Det ger en flexibilitet som du inte får på ett gym eller ett grupp-pass.

Ett företag som har en rad olika populära program är Bodily. Det finns program för nybörjare upp till avancerade nivåer. Här kan du gå in och kika: Bodily