Veronica Hedenmark – Entreprenören bakom VH assistans

Veronica Hedenmark – Entreprenören bakom VH assistans

Veronica Hedenmark föddes i Göteborg 1977 med benskörhet. Hon är känd som grundare av assistansföretaget VH assistans som är ett av Sveriges största assistansbolag med över 1000 anställda över hela landet. Veronica har under åren fått många utmärkelser för sitt ledarskap och entreprenörskap. Veronica har vid sidan om företaget arbetat som föreläsare och debattör där hon delat med sig av sina erfarenheter inom entreprenörskap, företagsledning och frågor inom funktionshinder.

VH assistans är det familjära företaget som hjälper funktionshindrade att kunna leva ett så bra liv som möjligt. Under flera års tid har VH assistans anordnat resor för personer med funktionshinder och deras familjer. Dessa resor har gått till bland annat Barcelona, Rom, Mallorca, London och Paris som alla är väldigt anpassade för funktionshindrade. I Sverige så sker det resor till bland annat Åre och Sälen där det finns möjlighet att åka biski ned för det vackra fjället. VH assistans har lång erfarenhet av sådana här resor och kunskap om vilka ställen som passar bra för alla. En sådan här resa kräver mycket planering och förberedelser. Genom nära samarbeten med flera transportföretag är det inga problem att ta med alla hjälpmedel som du behöver i vardagen.

VH assistans anordnar många roliga aktiviteter för barn och ungdomar med funktionsnedsättning. Varje år så anordnar de kollon där barn ohc ungdomar får uppleva spännande äventyr i nya miljöer. Några exempel på kollon är segling i Stockholm, bondgårdsliv på Öland, cirkusläger, modekollo och mycket mer. Listan på aktiviteter är lång, vilket gör att du garanterat kan hitta något som passar.