Skippa proteinbars och annat kosttillskott

Skippa proteinbars och annat kosttillskott

För de flesta är det inte nödvändigt att ta kosttillskott som innehåller vitaminer och mineraler. Vissa grupper kan behöva det, till exempel barn som behöver D-droppar. Det finns också människor som inte äter alla typer av mat av olika skäl och kan behöva kosttillskott. Men de flesta som tar kosttillskott behöver inte göra detta.

Vad är kosttillskott?

Vitaminer och mineraler i koncentrerad form kallas kosttillskott. Kosttillskott är utformade för att komplettera den vanliga kosten och säljs i form av kapslar, tabletter, pulver, flytande ampuller, droppflaskor etc. Aminosyror, essentiella fettsyror, fibrer, olika örter och växtextrakt i koncentrerad form är avsedda att tas i små mängder och kan också säljas som kosttillskott.

Vad finns det istället då som man kan välja?

Då många människor som exempelvis dricker återhämtningsdrycker för återhämtning efter träning, som till exempel protein-sportdryck i pulver kan bli lite dåliga i magen på grund av den pulverbaserade drycken, så finns det sportdrycker som är snäll mot magen. Detta kan vara exempelvis en naturlig sportdryck som hjälper till på ett annorlunda sätt för snabbare återhämtning. Detta kan exempelvis vara naturliga kolhydratdrycker som hjälper kroppen på ett annorlunda sätt för att vara mer gynnsam mot magen och kroppen överlag.

Här kommer då Tailwind in i bilden. Från den första dagen Tailwind skrev sin första stadga har de byggt vår verksamhet kring personliga kontakter med deras kunder. Alla människor kommer från alla olika håll och vinklar och befinner sig i helt olika stadier i sitt liv, men en sak alla har gemensamt är att de upplever långa pass över berg, väder och vind. Och deras kunder, specifikt deras motivation, inspirerar Tailwind varje dag att fortsätta att ge oss bästa möjliga service.