Läkarintyg körkort Stockholm

Läkarintyg körkort Stockholm

Behöver du få ditt medicinska intyg snabbt i dina händer? Läkarintyg Direkt i Stockholm hjälper dig med detta och du kan vara säker på att du alltid kommer att få rätt och giltiga papper! Läkarintyg Direkt är specialiserat på läkarundersökningar för olika typer av körkort, till exempel taxibilar och bussar i Stockholm.

Din läkare kommer alltid att göra en grundläggande kontroll av ditt hjärta, lungor och blodtryck. Vid behov kan testet kompletteras med både blod- och urinprover. Tack vare nära samarbete med flera teststationer i Stockholm kan du välja vad som passar dig bäst.

Läkarintyg Direkt hjälper dig att få ett medicinskt intyg om du behöver förnya eller skaffa körkort för lastbilar, taxibilar, bussar, sjöfart, tåg och mer. Vi utför en grundläggande studie av din medicinska historia samt ett syntesprov och frågor om droger och alkohol. För att starta en taxi, buss eller lastbil behöver Trafikverket ett läkarintyg för att utfärda tillstånd för en lastbil, buss eller taxi i Stockholm. Läkarintyg Direkt hjälper dig med detta och ser till att du får certifikatet rakt i handen så att du snabbt kan komma igång med din utbildning eller körkortsförnyelse. Läkarintyg Direkt är öppet på helgerna för dem som inte kan komma under kontorstid. Glöm inte att ta med glasögon (om du använder dem), en lista över dina mediciner (om du tar dem) och ditt ID.