Olika typer av kylare för laboratorier: Kylare för läkemedel, blodkylare och mer

Olika typer av kylare för laboratorier: Kylare för läkemedel, blodkylare och mer

Det finns många olika typer av kylar som används i laboratorier. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera de tre vanligaste typerna: läkemedelskylar, blodkylar och vaccinkylar. Varje typ av kylar har sitt eget unika syfte, och det är viktigt att veta vilken som är rätt för ditt laboratorium. Låt oss ta en närmare titt på varje typ av kyl!

Farmaceutiska kylare är utformade för att förvara och bevara mediciner och andra medicinska förnödenheter. De har vanligtvis ett temperaturintervall på 36-46 grader Fahrenheit, vilket bidrar till att hålla medicinerna stabila och effektiva. Blodkylare används för att förvara blodprover för testning. De har vanligtvis en temperatur på 32-39 grader Fahrenheit, vilket bidrar till att blodproverna inte koagulerar. Vaccinkylare används för att förvara vacciner och andra immuniseringar. De har vanligtvis en temperatur på 35-45 grader Fahrenheit, vilket bidrar till att hålla vaccinerna potenta och effektiva.

Nu när du vet mer om de olika typerna av laboratoriekylare kan du välja rätt kylar för dina behov! Om du inte är säker på vilken typ av kylare som är om det är rätt för dig, be en specialist inom labbteknik om hjälp. De kommer att kunna visa dig i rätt riktning.