Användningsområden för kolloidalt silver

Användningsområden för kolloidalt silver

Kolloidalt silver är metalliska silverpartiklar som flyter i lösning. Produkter som innehåller kolloidalt silver kan också innehålla silver i jonform. Men den stora frågan är: behöver vi silver? Det finns inga vetenskapliga bevis för att silver faktiskt behövs i människokroppen, så det är inget viktigt ämne för oss. Men dessa naturprodukter påstås fortfarande vara användbara och fördelaktiga för mänskligt intag. Enligt många personer som har använt kolloidalt silver har det visat sig fungera bra för en rad hälsoproblem, särskilt magproblem.

Vilka är användningsområdena för kolloidalt silver?

Några av de vanligaste användningsområdena för kolloidalt silver är exempelvis för att kunna påskynda läkningsprocessen av brännskador, men även flera andra problem som akne, prostataproblem och olika typer av infektioner. Det finns många fler områden än de som används ovan. Du hittar mer information om det på Greatdeal.nu. De erbjuder ett brett utbud av naturliga produkter och naturliga kosttillskott, bland vilka vi hittade kolloidalt silver. Utöver detta hittade vi även flytande magnesium, kollagenpulver med mera.